joi, februarie 14, 2008

Pastreaza ritmul (II)




" Caci este o prorocie, a carei vreme este hotarata..." Habacuc 2:3

Stai! Mergi in fatza lui Dumnezeu! Si cand faci asta te asteapta necazuri! Viziunile au o anume vreme hotarata, si trebuie sa o cunosti.

De multe ori nu ne urmam visurile pentru ca ne ste teama de esec; este mai usor sa le hranim in taina, nu in fatza celor ce ne-ar putea ridiculiza.

Chuck Swindoll a spus: Aripile de vultur ni s-au transformat in aripi de papagal. Multumiti sa stam in banca noastra la biserica si sa repetam cuvinte religioase, devenim niste pasari colorate strident, molcute, cu ciocuri mari si capete mici. Am avea nevoie de o vedere mai ascutita si aripi largi cu care sa plutim...pentru a explora nemarginirea Imparatiei."

Ia aminte: "Incredinteaza-ti lucrarile in mana Domnului, si iti vor izbuti planurile" Proverbele 16:3
Dumnezeu este cel care ne da curaj, si ne intinde o plasa sigura sub sarma pe care ne este teama sa pasim.

Cand ne bazam pe Dumnezeu ca sa ne indrepte pasii: " Inimia omului se gandeste pe ce cale sa mearga, dar Domnul ii indreapta pasii. " Proverbele 16:9, El ne va intari astfel incat sa facem ceea ce n-am mai facut niciodata. El ne ofera taria de a face primul pas.

Nu uita, a te lasa "expus" poaste fi un lucru infricosator, insa acest lucru aduce cele mai bune roade. Chiar daca crezi ca visul tau a murit, Hristos il poate reinvia cu un cuvant. Iti mai aduci aminte de Lazar? Ei bine, Hristosul care l-a inapoiat familiei sale, viu si sanatos, este si azi activ! De fapt, poate asteapta sa faci o "mutare" astfel incat sa infaptuiasca pentru tine un miracol.
Asa ca ridica-te si actioneaza !
(Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi)

Niciun comentariu: