duminică, octombrie 24, 2010

Te iubesc cu o iubire vesnica

-„Domnul mi Se arata de departe: Te iubesc cu o iubire vesnica; de aceea îti pastrez bunatatea Mea!” Ieremia 31: 3 -


Stiai ca cea mai incredibila dragoste cunoscuta de cineva poate fi dragostea cu care tu îi iubesti pe altii? Aceasta este posibil doar prin dragostea necondiţionată si neschimbatoare a lui Dumnezeu.

Problema pe care o avem noi, oamenii nu este ca nu îl iubim pe Dumnezeu îndeajuns, ci ca nu-L lasam pe El sa ne iubeasca asa cum ne-a promis.


Ar fi atît de minunat sa întelegem cît de mult ne iubeste Dumnezeu, pentru ca abia atunci am fi eliberati de dezamagirea pe care o gasim în noi însine, de robia la care ne-a adus pacatul si de dorinta noastra de a ne revolta.


Dumnezeu cel omnipotent si puternic te iubeste! Dragostea Lui este vesnica si neschimbatoare. În versetul de astazi din cartea profetului Ieremia, ni se spune fiecaruia în parte: „Te iubesc cu o iubire vesnica.”


Daca te-ai îndoit vreodata asupra faptului ca Domnul te iubeste, te îndemn sa te uiti la cruce si sa-ti amintesti de dragostea pe care a manifestat-o El pentru tine, într-un mod atît de evident. Domnul Isus a fost acela care a definit şi a demonstrat dragostea Tatalui Ceresc pentru tine. Jertfa de la calvar este inima lui Dumnezeu care bate pentru tine. Te-a iubit îndeajuns cît sa paraseasca slava cereasca si sa-si ofere propriul sînge pentru salvarea ta.


Stii ca sîngele Domnul Isus este atît de pretios încît poate curata si sterge definitiv pacatul tau si ca a cucerit si învins moartea pentru tine? Sîngele Sau îti da puterea de a te simti liber si de a-i iubi pe ceilalti.


Sîngele Domnului si jertfa de la Golgota nu numai ca îti da pacea Tatalui, dar te si transforma într-un instrument de manifestare a acestei iubiri fata de cei care înca nu-L cunosc.