vineri, decembrie 19, 2008

His Eye Is on the Sparrow


Why should I be discouraged and why should the shadows fall?
Why should my heart be lonely and long for heaven and home?
When Jesus is my portion, my constant Friend is He,
His eye is on the sparrow and I know He watches me.
His eye is on the sparrow and I know He watches me.

I sing because I'm happy;
I sing because I'm free;
His eye is on the sparrow
And I know He watches me.

Let not your heart be troubled; these tender words I hear;
And resting on his goodness I lose my doubts and fears;
For by the path He leadeth but one step I may see;
His eye is on the sparrow and I know He watches me.
His eye is on the sparrow and I know He watches me.

I sing because I'm happy;
I sing because I'm free;
His eye is on the sparrow
And I know He watches me.

Whenever I am tempted; whenever clouds arise;
When songs give place to sighing; when hope within me dies;
I draw the closer to Him; from care He sets me free;
His eye is on the sparrow and I know He watches me.
His eye is on the sparrow and I know He watches me.

I sing because I'm happy;
I sing because I'm free;
His eye is on the sparrow
And I know He watches me...

ISUS este DOMN si IMPARAT


BUCURIE, PACE si NADEJDE intr-un cuvant, ISUS , FIUL LUI DUMNEZEU intrupat. Pentru cine a strabatut Universul sa se faca Om, pentru cine s-a luptat cu satana dealungul vremilor ca sa-Si implieasca menirea? De ce a facut-o? De ce n-a abandonat planul Tatalui la greu? Trebuie ca avem mare pret in ochii Tatalui !!! Oare sa mai fim purtatori ai mahramei, incat nu vedem de unde ne-a scos Dumnezeu si cu ce pret ? Bucuria trebuie sa emane din noi, din Cel ce este in noi, ea este roada Duhului Sfant.


Sunt tot felul de bucurii bune, cu diferite ocazii, impliniri, realizari, dar acestea trec si doresti din nou si din nou sa se repete, pe cand prezenta lui Dumnezeu este o stare permanenta de bucurie. Chiar si in stare de suferinta, in incercari copii Lui Dumnezeu nu sunt lipsiti de bucurie. Daniel in groapa cu lei , prietenii in cuptorul incins, Petru in inchisoare, Pavel in lanturi...etc. Aveau o pace care vine de sus si se manifesta in launtrul fiintei celor ce-L au pe Isus ca Domn la purtator. Erau plini de bucurie!



Cum Doamne?
Fericirea este ceea ce esti, nu ceea ce ai. Da, sunt copilul Tau si-mi este deajuns. Bucuria vine dinlauntrul fiintei mele coplesite de dragostea care curge, curge si iar curge de sus in jos. Oare cat se intoarce dinspre mine spre Cel ce mi-a dat-o ?

Tata, iarta-i ca nu stiu ce fac ! Aceasta-i dragostea suprema, care S-a dat totalmente. Cat ne dam noi Lui ? Ne-a dat si darul credintei care ne ajuta sa ne separam de trecutul intunecat . Suntem separati de trecut, de lume pentru scopuri divine. Ne-a trimis pe Mangaietorul, Duhul Sfant, Duhul Adevarului ca sa ne calauzeasca in tot adevarul, ne-a lasat cuvantul scris ,ca sa-L cunoastem, pentru a nu rataci in tot felul de invataturi stricate. Doamne, cat de mult ne protejezi, ne porti de grija, ne povatuiesti!


Doamne cat de mult Tu ne-ai iubit ! Cum imi traiesc eu viata aceasta noua primita in dar prin Fiul Sau, datorita harului Lui ? Ma pregatesc sa mor fata de eul meu si asta o fac in fiecare zi ? La inceput eram doar o ideie in mintea Lui Dumnezeu, apoi am devenit om in inima Lui dupa chipul Sau. De aceea ma pregatesc sa mor(eul meu) in fiecare zi ,pentru a deveni din nou ceea ce eram candva in vesnicie,curat si neantinat de lume. Tocmai de aceea a venit Fiul Sau sa restabileasca relatia de Tata fiu/fica. Pentru aceasta trebuie sa beau sa mananc din ISUS, in fiecare zi pana ajung la statura ce-o aveam in vesnicie.


O, Isuse, vino in fiecare celula a fiintei mele pana ce caracterul Tau ia chip in mine, caci in El, prin El, si pentru EL sunt toate lucrurile, a Lui sa fie toata slava in vecii vecilor Amin!

Dragii mei, nu priviti in urma ci plini de nadejde si indrazneala, ridicati-va ochii in sus de unde vine izbavirea si nu uitati caci Cel ce vine, va veni si nu va zabovi.Fiti plini de indrazneala sa-L marturisiti cu tot ce a pus El in voi, nu cu de-ale voastre, caci numai ce vine de sus se intoarce sus cu rod. Vegheati si rugati-va,(aici ataca Satana sa ne faca lenesi si neroditori) ca sa nu cadeti in ispita,caci duhul, in adevar, este plin de ravna, dar carnea este neputincioasa. (Mat.2 :41)


Prinde-ne de mana Doamne, caci despartiti de Tine nu putem face nimic si hai cu noi caci este mult de lucru pe ogorul Tau. Fiti bucurosi ca Fiul Lui Dumnezeu a venit la noi sa ne faca fratii Lui sa ne relege de Dumnezeu dandu-ne dreptul sa fim copii Lui Dumnezeu si-I putem spune Ava ! TATA.

Ce mare har ! Ioan 20.17 Atata putere si incredere imi da acest verset, incat imi vine sa strig de bucurie. Pentru prima data in Biblie Fiul Lui Dumnezeu spune :...Ci du-te la fratii Mei,si spune-le ca Ma sui la Tatal Meu si Tatal vostru, la Dumnezeul Meu si Dumnezeul vostru. Eu IL cred pe cuvant, din El curg izvoarele biruintei noastre asupra raului. Aleluia, Slava Tie Isuse!


Cu toata dragostea va doresc sa fiti fericiti in toate zilele vietii voastre,a veti de ce. ISUS este DOMN si IMPARAT, noi suntem ai Lui,

Sora Ana si Nicu Iordache