duminică, septembrie 20, 2009

What have they done to Your Name !?!?

Astazi Maria m-a invitat sa ma duc la o intalnire cu prietenii ei pentru ca sa luam cina si sa ne uitam la un film. Am intrebat-o la ce film urmeaza sa ne uitam si mi-a spus ca ne vom uita la Dark Knight. Din lectiile anterioare am invatat cum sa imi protejez mintea si ochii de lucruri inutile, distrugatoare si urate inaintea unui DUMNEZEU Sfant! Sfant!Sfant!, asa ca am cautat un trailer pentru ca sa imi fac o idee despre film. Vazandu-l , nici macar nu m-am uitat la tot, si i-am spus Mariei ca mie nu imi place filmul asa ca ori schimbam daca se poate filmul, sau daca nu, eu nu voi participa la intalnire. Pana la urma, ea s-a dus iar eu am ramas acasa.

Dupa cateva minute m-a sunat ca au hotarat sa schimbe filmul pentru ca sa pot sa particip si eu. Am acceptat si am luat cina, iar apoi ne-am uitat la un film: a fost o comedie dar m-am bucurat ca nu a fost indecenta - era cam de prin 1930, si au fost lectii pozitive date. Dar dupa film, cand savuram prajitura, au mai dat pe niste filmuletze pe care le numeau ei - amuzante- la care oricum nu m-am uitat si nu am luat aminte, concentrandu-ma asupra prajiturii din farfurie care era destul de multa, sau ma uitam pe perete in loc sa ma uit la ecran care avea cam un metru jumate lungime, si nu glumesc! La un moment dat au dat pe un video care avea legatura cu Hristos. Toti au inceput sa rada in hohote asa la cateva pasaje, sau aproape tot timpul, eu am ramas serioasa, nici macar nu am schitat un zambet pana la sfarsit. M-am infuriat si m-a contrariat usurinta cu care puteau sa rada. Ma bucur ca am fost, pentru ca ma bucur cand vad la ce se uita oamenii, sa vad cu ce isi umplu timpul, ce fac ei pentru a inlocui nevoia de DUMNEZEU.

Voi posta filmuletzul: si fiti atenti cate milioane!!!!!! de oameni l-au urmarit:4,374,851 views Am cautat sa vad daca cea mai dorita muzica crestina are atatia vizitatori: Hillsong are putin peste jumatate cat acest video 2,626,431 views. Cat de trist...



De ce sa ne ascundem? De ce sa nu ne confruntam cu realitatea din jurul nostru? Oamenii cauta sa se simta bine , iar pentru acesta primordiala pentru ei tinta, scopul scuza mijloacele.

So...what can we do? May GOD ALMIGHTY lavish HIS mercy over us and teach us, and use us as HE knows : because we cannot do anything of ourselves.

Lord, please teach us, guide us, lavish Your mercy over us...oh...we are so wicked...You are so HOLY, so PURE, teach us Lord, live in us and call them to You: may You shine through us Lord, may Your love flow from us: help us to let You use us as You want. Have mercy on us, Lord! Have mercy on us, Lord!

Eu nu trebuie sa Ii iau apararea lui DUMNEZEU. El stie sa aiba grija de SLAVA Sa! El nu imparte Slava Sa cu nimeni!!! De aceea , sa IL laudam precum ingerii in ceruri, iar vocile si inimile noastre sa intreaca hulele celor rai:

Holy, holy, Lord God Almighty
Worthy is the Lamb Who was slain
Highest praises, honor and glory
Be unto Your name, be unto Your name



El întăreşte munţii prin tăria Lui, şi este încins cu putere.
El potoleşte urletul mărilor, urletul valurilor lor, şi zarva popoarelor.
Cei ce locuiesc la marginile lumii se înspăimântă de minunile Tale: Tu umpli de veselie răsăritul şi apusul îndepărtat.
Tu cercetezi pământul şi-i dai belşug, îl umpli de bogăţii, şi de râuri dumnezeieşti, pline cu apa. Tu le dai grâu, pe care iată cum îl faci să rodească:
îi uzi brazdele, îi sfărâmi bulgării, îl moi cu ploaia, şi-i binecuvântezi răsadul.
Încununezi anul cu bunătăţile Tale, şi paşii Tăi varsă belşugul.
Câmpiile pustiei sunt adăpate, şi dealurile sunt încinse cu veselie.
Păşunile se acoperă de oi, şi văile se îmbracă cu grâu:
toate strigă de bucurie şi cântă. Psalmul 65:6-13



5 You answer us with awesome deeds of righteousness,
O God our Savior,
the hope of all the ends of the earth
and of the farthest seas,

6 who formed the mountains by your power,
having armed yourself with strength,

7 who stilled the roaring of the seas,
the roaring of their waves,
and the turmoil of the nations.

8 Those living far away fear your wonders;
where morning dawns and evening fades
you call forth songs of joy.

9 You care for the land and water it;
you enrich it abundantly.
The streams of God are filled with water
to provide the people with grain,
for so you have ordained it. c]">[c]

10 You drench its furrows
and level its ridges;
you soften it with showers
and bless its crops.

11 You crown the year with your bounty,
and your carts overflow with abundance.

12 The grasslands of the desert overflow;
the hills are clothed with gladness.

13 The meadows are covered with flocks
and the valleys are mantled with grain;
they shout for joy and sing.