vineri, ianuarie 25, 2008

Meditatie




25 Ianuarie


De aceea simt placere în slabiciuni, în defaimari, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorari, pentru Hristos;caci când sunt slab, atunci sunt tare. 2 Corinteni 12:10


Un marinar care a naufragiat si a petrecut pe o insula pustie mai multi ani de zile, a fost cuprins de o mare bucurie, când într-o zi , a vazut o nava care trecea prin apropiere. Dupa ce a aprins un foc si a facut multe semne pentru a fi observat, marinarul a vazut cum de pe nava a fost coborâta o barca, si un marinar a început sa vâsleasca spre tarm.


Când acea barca pneumatica a atins tarmul, ofiterul care vâslise pâna atunci, s-a plecat si-a luat un brat de ziare pe care le-a întins marinarulului naufragiat, spunându-i: înainte de-a hotari daca mai vrei sa fii salvat, citeste despre ceea ce se întâmpla acum între oameni!


Nu-i asa ca si tu ti-ai dori uneori sa mergi mai degraba pe o insula pustie, decât sa mai traiesti printre oameni? Daca traiesti într-un loc unde ti se întâmpla multe lucruri rele, nu uita ca numai Dumnezeu poate transforma raul în bine si te poate ajuta sa înduri toate aceste necazuri, gasind adevarata fericire în Hristos.


Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai promis ca nu ma vei lasa singur în ziua necazului, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa astept cu rabdare ajutorul Tau. Amin.