vineri, februarie 06, 2009

Aleg sa ma bucur ! :)

Deci eu chiar m'am saturat! Pur si simplu am ajuns la concluzia ca lucrurile oricum nu vor merge si nu se vor desfasura asa cum eu doresc. Am ajuns sa inteleg ca pana la urma tot Dumnezeu conduce viata fiecaruia si pe a mea, iar eu I-am dat mana libera sa faca ce vrea cu ea...Si atunci de ce sa ma supar si sa ma frustrez si sa ma intristez doar pentru ca acum nu am ce vreau si nu sunt cum doresc, cum ma doreste El...pentru ca e nevoie de timp pentru a cuprinde si a insusi intelepciunea si caracterul pe care El il doreste in fiecare din copii Lui.


NU! Nu ma mai intristez! Daca El e cel mai intelept din Univers, daca El ma iubeste cum nimeni de pe planeta, de sub planeta , de deasupra planetei ar putea vreodata, o dragoste pe care nici macar nu o pot cuprinde, daca El vrea sa imi dea tot ce e mai bun - iar bun inseamna bun din punctul Lui de vedere care bineinteles este corect si sfant si placut si intelept si dragastos si plin de har si plin de indurare si plin de mila si plin de toata plinatatea plinatatilor si fericirilor si bucuriilor si frumusetilor si minunilor si splendorii... ("si"- repetat->licenta epica , pentru ca nu e poezie ca sa ii spun licenta poetica;).



Asa ca nu are ros sa ma intristez..deci chiar nu are rost! Nu? Si de ce sa nu ma bucur daca oricum nu schimb cu nimic lucrurile daca as fi intristata , nu ? Uite bucuria mea:

Psalmii 5:11 Atunci toţi cei ce se încred în Tine, se vor bucura, se vor înveseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău.
Psalmii 9:2 Voi face din Tine bucuria şi veselia mea, voi cânta Numele tău, Dumnezeule Prea Înalte,
Psalmii 19:5 Şi soarele, ca un mire, care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:
Psalmii 33:21 Da, inima noastră îşi găseşte bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel Sfânt.
Psalmii 43:4 Atunci voi merge la altarul lui Dumnezeu, la altarul lui Dumnezeu, care este bucuria şi veselia mea, şi Te voi lăuda cu harfa, Dumnezeule, Dumnezeul meu!
Psalmii 48:2 Frumoasă înălţime, bucuria întregului pământ, este muntele Sionului; în partea de miazănoapte este cetatea Marelui Împărat.
Psalmii 51:12 Dă-mi iarăşi bucuria mântuirii Tale, şi sprijineşte-mă cu un duh de bunăvoinţă!
Psalmii 71:23 Când Te voi lăuda, voi fi cu bucuria pe buze, cu bucuria în sufletul, pe care mi l-ai izbăvit;
Psalmii 97:11 Lumina este semănată pentru cel neprihănit, şi bucuria pentru cei cu inima curată.
Psalmii 106:5 ca să văd fericirea aleşilor Tăi, să mă bucur de bucuria poporului Tău, şi să mă laud cu moştenirea Ta!
Psalmii 119:111 Învăţăturile Tale sunt moştenirea mea de veci, căci ele sunt bucuria inimii mele.