sâmbătă, noiembrie 28, 2009

Decizii si destine


Deciziile noastre din prezent ne influenteaza viitorul si vesnicia; mai mult, ele nu ne influenteaza doar pe noi, ci si pe cei din jurul nostru, si chiar mai mult: si generatiile care ne vor urma noua.

Se poate trai o viata de integritate si caracter intr-o lume intesata cu uraciuni si manjita de minciuna, coruptie, destrabalare, si ura fata de DUMNEZEU si de tot ce e sfant si pur, curat si nepatat?

Raspunsul este: DA!

Da, exista oameni care au trait asa si au demonstrat ca acest lucru este posibil...chiar este posibil! Si cu siguranta ca persoana despre care va fi vorba nu este singura....sunt multi multi pe care noi nu ii cunoastem dar care au trait o viata integra si placuta aducand glorie Celui Preainalt chiar si in ultimii ani ai vietii lor!


Va invit cu mare caldura si bucurie sa gustati in detalii viata de biruinta si de integritate traita de Daniel intr-o lume cat se poate de destrabalata si plina de uraciune si idoli si de pacat. Prezentarea este realizata de pastorul Paul Negrut sub inspiratie divina, in ciclul de predici: Decizii si destine. Puteti asculta mesajele accesand urmatorul link:
http://www.resursecrestine.ro/predici-audio/Paul%20NegrutDecizii%20si%20Destine%20-%20Istoria%20lui%20Daniel.htm.

De asemenea va mai invit si va provoc sa calcati pe urmele exemplelor si a eroilor puse in Scriptura, sa invatati principiile si sa vi le insusiti, sa va avantati cu curaj in viata pe care DUMNEZEU a planificat-o in cele mai mici detalii pentru voi, sa dati drumul fraielor de la carma vietilor voastre si sa le puneti in mainile pline de bunatate si indurare, pline de mister ale DUMNEZEULUI nostru, si sa gustati din viata pe care a pregatit-o El pentru voi! Iar acest lucru mi-l spun in primul rand mie si de aceea l-am si scris ca sa imi fie foarte clar ! :)

Iar o melodie minunata...The Kry - I believe in You! Minunata! :)