marți, mai 12, 2009

Intalnirea Bloggerilor Evanghelici

Alte evenimente: WWJP - Intalnirea Bloggerilor Evanghelici

Prima întâlnire a comunităţii bloggerilor evanghelici are loc pe 23 mai
în Bucureşti şi se doreşte a fi un prim contact între bloggerii creştini, o excelentă ocazie de a ne cunoaşte mai bine şi de a învăţa unii de la alţii. Vom discuta despre imaginea blogosferei evanghelice şi despre ce putem face pentru a îmbunătăţi această imagine.

Structura întâlnirii

Întâlnirea va fi o combinaţie între conferinţă şi seminar, la care participanţii vor putea contribui. Fiecare vorbitor va avea o prezentare de 15 minute legată de tema seminarului şi apoi va modera discuţii pentru încă 25 de minute. Programul va începe la ora 9:50 cu înregistrarea şi se va termina la 14:50. Va exista şi o pauză de cafea la ora 12.

Temele abordate:

- Dezvoltă şi menţine comunitatea pe blogul tău.
- Twitter - instrument pentru interacţiune.
- Cum întreţii comunitatea de pe blog - offline.
- Îmbunătăţeşte-ţi articolul cu imagini originale - despre fotografie pe blog.
- Scrie un articol care va capta atenţia cititorilor!
- Tips and tricks - fă-ţi viaţa de blogger mai uşoara şi blogul mai agreabil. Câteva aspecte tehnice.

Înscrierile la eveniment se fac pe invita.ro sau prin email la adresa office[at]rouavietii.ro.

Intrarea este liberă şi nu este condiţionată de înscrierea pe invita.ro, dar cei care se vor înscrie vor beneficia de un loc rezervat (din cele 80), iar la intrare vor primi un ecuson personalizat.

Locul: Fundaţia Romania ProCulture - Aleea Lacul Morii Nr. 3 (în spatele Ford BDT Virtuţii) - Sediul Fitzuica. Vezi harta.

Parteneri: Everystudent.ro, Rouavietii.ro, Chestiuni.info, Gabi Macovei, Andy Mihail, Bucureştiul Evanghelic, Lucrători-români.ro, Radio Filadelfia, Aer curat, Bisericata.com, Știri creștine, Radio Hope, Braşovul Evanghelic, Peniel Blog, roMedia-creştin, Creştin Total, Florin Puşcaş, Marian Năstase, Creştinele (în curând şi alţii).

Promovează evenimentul:
Afişează unul din bannerele de pe invita.ro sau scrie un articol pe blogul tău cu link spre rouavietii.ro, astfel blogul tău va fi adăugat la parteneri.

Dacă doriţi promovare în cadrul evenimentului, contactaţi-ne la adresa office[at]rouavietii.ro.