joi, ianuarie 28, 2010

Journey to the Edge of the Universe



Ce spuneti dragii mei? Se merita sa ne pregatim cat mai bine sa slujim Imparatului nostru in totala ascultare de El acum, stiind ca El ne va pune sa stapanim si sa administram una din acele multitudini de galaxii? Dar nu acesta va fi secretul uimirii si a bucuriei inimilor noastre : ci tanjirea noastra, uimirea si desfatarea noastra va fi interminabila noastra dorinta dupa a cunoaste si a surprinde infinita frumusete a Celei mai Frumoase Persoane din Univers care doreste sa ne faca si pe noi cele mai frumoase persoane din Univers, Dumnezeu, Creatorul, Salvatorul si Preaiubitul inimilor noastre. Take heart dear christian, take heart! :)


Al NEVOIE DE PUTERE?



"Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea" (Isaia 40:31)


De obicei Dumnezeu nu ne spune cum ne va răspunde la rugăciuni si nici când. Dar celor care se incred in El le promite un lucru - putere. Cuvântul "a se increde" din acest verset ne trimite la imaginea unui cuvânt evreiesc folosit la fabricarea sforii. Fiecare sfoară este la inceput un fir de ată, si fiecare fir adăugat ii sporeste rezistenta. Asa că de fiecare dată când te increzi in Domnul adaugi incă un fir la sfoara ta; devii tot mai puternic si tot mai capabil să rezisti. Te simti astăzi de parcă ai atârna de un capăt de ată? Petrece mai mult timp in prezenta lui Dumnezeu si in Cuvântul Său si priveste cum ata se transformă intr-o funie. Asteptarea nu este intotdeauna pasivă, uneori este activă, asemenea situatiei in care astepti un client asigurându-te că nevoile lui sunt implinite, in acest caz, asteptarea nu este o pozitie, ci o focalizare.
Biblia spune: "Celui cu inima tare, Tu-i chezăsuiesti pacea; da, pacea, căci se increde in Tine" (Isaia 26:3). Fie că stai in rugăciune in prezenta Lui sau că implinesti voia Lui in mod activ, ai parte de siguranta dată de Dumnezeu că puterea ta va fi innoită.

Dacă te afli la capătul puterii, bazează-te pe aceste trei promisiuni:
1) "Nădăjduieste in Domnul! Fii tare, imbărbătează-ti inima, si nădăjduieste in Domnul" (Psalmul 27:14);
2) " Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, căci de la El imi vine nădejdea" (Psalmul 62:5);
3) "Cum se uită ochii robilor la mâna stăpânilor lor.. asa se uită ochii nostri la Domnul, Dumnezeul nostru" (Psalmul 123:2). Ai nevoie de mai multă putere? Increde-te in Domnul!
(Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi)